Mindset Planner

De planner die niet alleen zorgt voor structuur maar aandacht besteed aan mindset.

Deze planner zorgt er niet alleen voor dat je meer gedaan krijgt maar dat jij je ook beter voelt.

Gratis verzending!
Na bestelling binnen 1 a 2 werkdagen in huis.

Mindset Planner

Melanie

Een super fijne planner, dagelijks te gebruiken om orde en inzicht te creëren voor de komende dag. Het laat je niet alleen nadenken over wát je moet doen die dag, maar ook de waarom en hoe jij je daarbij voelt. Dat maakt dat je bewust wordt over de keuzes die je moet nemen wanneer je een dag aan het plannen bent. Het geeft me niet alleen rust in houvast maar ook een mooi momentje om na te denken over mijn doelen. Top!

Kim

Super fijne planner. Het helpt mij om achteraf de mindset vragen in te vullen aan de hand van wat ik plan en hoe ik me voel. Ik vind het fijn om een vaste planning qua uur te maken wat op deze manier super handig is. Door de mindset vragen lukt het me ook beter om mijn planning in te vullen omdat het meer inhoud dan alleen het plannen wat ik super fijn vind.

Danique

Een fijne overzichtelijke planner om je dag vast vooruit te plannen maar ook om achteraf even terug te kijken op de dag. De planner helpt bij het inzetten van een juiste mindset en zorgt voor zelfreflectie. Het invullen van de planner is gewoon een fijn momentje voor jezelf! Aanrader dus.

Suzan

Hele toffe dagplanner die je helpt om structuur in je dag te brengen en die je ook helpt om ruimte te maken voor je mindset. Daagt je uit om actief aan de slag te gaan met je emoties en je gedachten en daar bij je dagindeling rekening mee te houden.